NANSTA MASTERS 2016

Tävling söndag den 11 september med Kanonstart kl 09.00 (start på samtliga hål samtidigt). Max antal deltagare: 45 stycken. Vid överanmälan tillämpas anmälningsordning.
 
Tävlingen är öppen enbart för er som köpt årskort 2015 eller/och 2016
 
Tävlingsform: ”Singel Scramble” över 18 hål.(spelas som en vanlig tvåmanna-scramble, med den skillnaden att du är ensam i ”laget” och spelar båda bollarna själv) Spelas med handicap.
 
Spelhandicap = erhållna slag enligt slopetabell x 2 x 30%
 
När du som inte har officiellt handicap anmäler och anger ett hcp, tänk på att vara ärlig mot dig själv och dina medtävlare. Ange ett handicap som svarar mot din spelstyrka. Tänk efter, hur många slag behöver du på en niohålsrunda vid en hyfsat lyckad runda, kanske inte din allra bästa runda, men en bra sådan. Är 45 slag en sådan, så bör du anmäla ca 20 i hcp. Är det 50 slag, så bör du anmäla ca 30 i hcp. Max handicap är 36
 
Nansta golf bjuder på mat under tävlingen (Pyttipanna, Hamburgertallrik eller Paj) Maten kommer att serveras löpande under tävlingen, men ni väljer själva när, beroende på vilket starthål ni tilldelats.
 
Startavgift: 100 kr
 
Startavgiften går oavkortat som penningpriser till de främst placerade. Det blir precis som tidigare år även en del andra priser.
 
 Närmare detaljer om regler för spelformen lämnas i PM när du hämtar ditt scorekort på tävlingsdagen.
 
Anmälan på mail till nansta.golf@gmail.com eller på anmälningslista vid greenfeelådan. Kom ihåg att ange ditt handicap.
 
Anmälan senast onsdag den 7 september kl 18.00. Samling vid cafestugan på tävlingsdagen kl 08.00 för info samt betalning av startavgift och tilldelning av starthål, samt utdelning av scorekort